rezultati izbora

Reizbor načelnika u Cazinu, Sanskom Mostu i Bosanskoj Krupi

izbori-2020 (4)

Ogrešević je izjavio da planiraju završiti u ovoj godini započete infrastrukturne projekte, kako bi prešli na one koji su planirani za naredne četiri godine

Prema preliminarnim rezultatima, sadašnji gradonačelnik i ovogodišnji kandidat A-SDA za gradonačelnika Nermin Ogrešević odnio je petu uzastopnu izbornu pobjedu i bit će na čelu Cazina još četiri godine.

Ogrešević je izjavio da planiraju završiti u ovoj godini započete infrastrukturne projekte, kako bi prešli na one koji su planirani za naredne četiri godine.

Novi-stari načelnik Sanskog Mosta Faris Hasanbegović (SDA) kazao je kako u proteklom vremenu nije bilo sumnje u uspjeh SDA i pobjedu u utrci za poziciju općinskog načelnika.

– Pobijedili su građani i pobijedio je Sanski Most – rekao je Hasanbegović.

I Armin Halitović je novi-stari općinski načelnik u Bosanskoj Krupi zahvaljujući građanima koji su podržali njega i Koaliciju koju predvodi (SDP, A-SDA, DF, NiP).

– Građani su prepoznali ono što smo radili u prethodne četiri gosine i pred nama je sada naredni mandat koji neće biti nimalo lak obzirom na globalnu situaciju – izjavio je Halitović.