Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sa sarajevske zračne luke vraćeno 12 državljana Turske

sarajevski aerodrom

Policijski službenici Postrojbe granične policije Aerodrom Sarajevo 16. i 17. veljače 2016. godine na letovima iz Istanbula nisu dozvolili ulazak za 12 državljana Republike Turske zbog neispunjavanja uvjeta za ulazak u našu zemlju.

Stranim državljanima uručena su rješenja o razlogu odbijanja ulaska u BiH te su vraćeni u Istanbul, priopćili su iz Granične policije BiH.

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo 16. veljače, u 14:20 sati na letu iz Kelna slobode je lišen A.H. (1987.), državljanin Bosne i Hercegovine jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Općinski sud Visoko zbog kaznenog djela teške krađe. A.H. je predan službenicima Sudske policije Kantona Sarajevo na daljnje postupanje.

Policijski službenici Postrojbe granične policije Gradiška 16. veljače, u 9:40 sati lišili su slobode državljanina Slovenije R.D. (1975.) nakon što je utvrđeno da je za njim Centar javne sigurnosti Banja Luka raspisao potragu zbog kaznenog djela krađe. Osoba je kontrolirana pri ulasku u BiH na MGP Gradiška i predana službenicima navedenog centra, navodi se u priopćenju.