Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

prekršajni nalog

Sanja Vulić će nakon današnjeg sramotnog ponašanja imati posla s policijom

sanja vulic
Foto: Screenshot/YouTube

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo utvrdili su danas narušavanje javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem, grubim vrijeđanjem drugog lica ili drugim bezobzirnim ponašanjem, zbog čega će Sanji Vulić biti uručen prekršajni nalog za koji je predviđena kazna u iznosu od 200-600 KM

Ministar unutrašnjih poslova KS Admir Katica, nakon ispada zastupnice u Predstavničkom domu PSBiH Sanje Vulić pred Sudom BiH, izdao je saopćenje gdje je najavio da će joj biti uručen prekršajni nalog.

Njegovo saopćenje prenosimo u cijelosti:

– Psovke, uvrede, vrijeđanje institucija Bosne i Hercegovine i građana nećemo tolerisati. Pratimo, nadziremo i kontrolišemo svaki dolazak, ali ne dozvoljavamo udar na naše institucije i prelazak “crvene linije”. Zastupnica u Parlamentu BiH Sanja Vulić pokazala je danas elementarno nepoštivanje institucija ove zemlje, naših građana, bahatost i nekulturu.

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo utvrdili su danas narušavanje javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem, grubim vrijeđanjem drugog lica ili drugim bezobzirnim ponašanjem, zbog čega će Sanji Vulić biti uručen prekršajni nalog za koji je predviđena kazna u iznosu od 200-600 KM. Ovo je poruka svima koji ne poštuju zakone ove zemlje da će policija MUP-a Kantona Sarajevo spremno djelovati i omogućiti svima da uživaju zakonom zagarantovana prava, ali i snose posljedice za kršenje istih – naveo je Katica.