sds

Šarović: Jasno je da Dodik vodi hrvatsku politiku

l_84021fa80d86bf01717f15ee5eb6b8e9 (1) (1)

Šarović je rekao da ako padne Dodik, a pašće na izborima, cijela imperija se ruši kao domine, te istakao da posebno želi naglasiti osudu svakog ko šuruje sa predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanović, koji omalovažava srpski narod

Mirko Šarović, kandidat za člana Predsjedništva BiH, izjavio je u Istočnoj Ilidži da je ona bastion SDS, koji će dati veliki doprinos ukupnoj pobjedi na oktobarskim izborima.

Šarović je rekao da ako padne Dodik, a pašće na izborima, cijela imperija se ruši kao domine, te istakao da posebno želi naglasiti osudu svakog ko šuruje sa predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanović, koji omalovažava srpski narod.

„Milanović je izjavio da mu se gadi Srbija i srpski narod, a pojedini kao Dodik sa njim banči u Laktašima. To nek mu je na sramotu, želim to da istaknem, jer je očigledno i potpuno jasno da Dodik vodi hrvatsku politiku, što još jednom osuđujem“ rekao je Šarović.

Jelena Trivić, kandidat za Predsjednika Republike Srpske, rekla je da se u Istočnoj Ilidži osjeti pobjednička atmosfera, te da joj je drago da su sve stranke opozicije snažno stale iza zajedničkih kandidata.

„Očekujem pobjedu gospodina Mirka Šarovića i mene na pojedinačnim izborima. Poručujem da je Republika Srpska sigurna u našim rukama, mi znamo kako da zaustavimo političko ludilo u BiH, to najbolje zna Mirko Šarović. Pobijedićemo korupciju, otvoriti prostor za više investicija i nova zapošljavanja, a samim tim obezbijediti sredstva za reformu zdravstva i obrazovnog sistema“ poručila je Trivićeva, stoji u saopćenju iz SDS-a.