Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Predsjednik SDS-a

Šarović reagovao na Dodikov potpis u Turskoj: Loš glumac i lažni patriota

dodik

“Znali smo to i tada, kao što je znala i cijela javnost, a sada je ulogu lošeg glumca i lažnog potvrde samo potvrdio” – istakao je predsjednik SDS Mirko Šarović

“Dodikova odluka da potpiše Deklaraciju za NATO i EU integracije je direktno suprotna stavovima Narodne Skupštine Republike Srpske, na kojima je upravo on, ne tako davno, samo pravio predstavu za glasače”, poručio je danas predsjednik SDS-a Mirko Šarović kao komentar na vijest da je u Turskoj Milorad Dodik potpisao Deklaraciju SEECP-a koja govori o integraciji u NATO.

“Znali smo to i tada, kao što je znala i cijela javnost, a sada je ulogu lošeg glumca i lažnog potvrde samo potvrdio” – istakao je Šarović.

“Potpisivanjem opredjeljenosti za NATO Dodik je još jednom pokazao da pod njegovim vođstvom Republika Srpska i BiH čvrsto gaze putem članstva u NATO. Od osobe koja je navodno izričito bila protiv NATO integracija a na čemu je godinama kupio političke poene, sada imamo glavnog aktera i promotera NATO puta i zahvaljujući njemu mi smo trenutno u završnoj fazi ulaska u NATO savez, što je Brisel nedavno i zvanično potvrdio”, zaključio je Šarović.