BiH

Ministar vanjske trgovine

Šarović: Šokiran sam ubistvom Krunića, bio je ugledan poslovan čovjek

23/04/2019

Naprosto, ne mogu u ovom trenutku spoznam koji su motivi za ovakvo svirepo ubistvo, dodao je Šarović

Mirko Šarović, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine, kazao je danas za N1 da je šokiran vijestima o ubistvu Slaviše Krunića.

Dodao je da je ubijenog biznismena poznavao.

“Poznavao sam ga, radi se o uglednom poslovnom čovjeku u Republici Srpskoj. Mislim da ga znaju i izvan Republike Srpske. Šokantno. Događaj koji donosi uznemirenje kod svakog čovjeka. Mala satisfakcija bi bio da se slučaj razrješi što prije. Lično to priželjkujem”, rekao je Šarović za N1.

Dodao je da je Krunić bio čovjek od riječi.

”Poznavao sam ga u više situacija, u biznisu, ne samo kada je u pitanju zaštitarska kompanija. On je posljednjih godina imao druge poslovne aktivnosti i ministarstvo je imalo dio saradnje na određene poslove oko izvoza u Tursku. Pamtim ga po dobru. Naprosto, ne mogu u ovom trenutku spoznam koji su motivi za ovakvo svirepo ubistvo”, dodao je on.

Podsjećamo, Slaviša Krunić ubijen je noćas u blizini porodičnog imanja nadomak Banjaluke. Ubijen je i jedan od njegovih pratilaca, dok je drugi ranjen. U razmjeni vatre ubijen je i jedan napadač. Krunić je bio vlasnik nekoliko firmi, između ostalih, agencije za obezbjeđenje objekata “Sector Security”, kao i lanca pekara “Žitopeka”.

Komentari

Autor: N1

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.