Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Jaka, uspješna, pametna"

Savez za bolju budućnost BiH predstavio slogan za predstojeće izbore

sbb radoncic1

Slogani koje je odredio Centralni izborni štab SBB-a za Opće izbore 2022. godine simboliziraju politiku SBB-a, koja se bazira na razvoju, ekonomiji, ekonomskom patriotizmu, zapošljavanju i borbi za društvo jednakih šansi

“Jaka, uspješna, pametna” slogani su pod kojima će Savez za bolju budućnost (SBB) BiH građanima ponuditi svoj politički program i viziju razvoja Bosne i Hercegovine u naredne četiri godine.

Slogani koje je odredio Centralni izborni štab SBB-a za Opće izbore 2022. godine simboliziraju politiku SBB-a, koja se bazira na razvoju, ekonomiji, ekonomskom patriotizmu, zapošljavanju i borbi za društvo jednakih šansi.

– Također, SBB dokazano je stranka s velikim medijatorskim kapacitetima, snaga koja predstavlja i vodi politiku razuma, razvoja, razumijevanja i unapređenja međunacionalnih i međuentitetskih odnosa. Pametna Bosna i Hercegovina podrazumijeva državu koja će u vremenu unutrašnjih, regionalnih i globalnih previranja donositi državničke odluke, koje će našu domovinu samo jačati i razvijati – saopćeno je iz Pres-centra SBB-a BiH.