SDP Banja Luka: Režimske sluge u RS-u pokušavaju zaustaviti nezaustavljivo

SDP 2

Nastavlja se kampanja lažnih vijesti režimskih medija i agencija. Lažima i prljavom kampanjom, u saradnji sa sitnim karijeristima, falsifikatorima koje je SDP BiH izbacio iz svojih redova, režimske sluge pokušavaju zaustaviti nezaustavljivo, stoji u saopštenju banjalučkog SDP-a.

U posljednjem prljavom pokušaju diskreditacije SDP BiH i Gradskog odbora u Banjaluci, režim je u saradnji sa izbačenim članom SDP-a falsifikovao potpise članova SDP da bi prikazao navodno iščlanjivanje i osipanje gradske organizacije. Zbog falsifikovanja potpisa članova SDP, naš pravni tim će podnijeti krivične prijave protiv počinioca i o daljem toku događaja obavijestiti javnost. Još jednom napominjemo da su dva člana Glavnog Odbora SDP-a, izbačeni iz SDP BiH prije 2 mjeseca zbog nedostojnog ponašanja, kršenja statuta i vrijednosti SDP.

Također, ovom prilikom želimo se zahvaliti režimskom megafonu i fabrici laži, agenciji SRNA, na pomenutoj vijesti, jer još jednom želimo napomenuti da je u Republici Srpskoj na vlasti režim koji vlada strahom i fašizmom. Šta je drugo nego fašizam kada režim odbija uhvatiti ubice djeteta, a prijeti njegovom ocu koji traži pravdu? Šta je drugo nego fašizam kada režim brani djeci da jezik koji uče u školi zovu imenom kojim žele? Još jače ćemo nastaviti pružati OTPOR, jer straha više nema. Narod u Republici Srpskoj zaslužuje život dostojan svakog normalnog čovjeka u 21.vijeku, a ne režim koji vlada strahom i lažima, kako bi nastavio gomilati svoje bogatstvo preko leđa građana koje pretvara u najveću sirotinju Evrope.

Urednicima i novinarima režimskog megafona SRNA poručujemo da se ne sekiraju oko članstva SDP-a u Banja Luci, jer je u stalnom porastu. Bolje vam je da se brinete za 130. 000 ljudi koji su napustili Republiku Srpsku u proteklih 5 godina, dok vi služite režimu.

OTPOR protiv režima! Sa režimom se ne pregovara, režim se ruši, poručuju iz banjalučkog SDP-a.