Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

SDP: Još jedna sramotna odluka Skupštine HNK

BiH

mostar1345

Hercegovačko-neretvanski Kantonalni odbor SDP-a priopćio je kako su danas zastupnici u Skupštini HNK-a usvojili „još jednu sramnu odluku, sramniju i providniju od nedavne odluke o legalizaciji tajkunskih objekata u vlasništvu njima lojalnih finansijera“.

„Naime, prilikom usvajanja rebalansa proračuna, hladno su predvidjeli 300.000 KM za plaćanje šteta od paljevina neprofitnim organizacijama, što u prijevodu znači za obnovu središnjica SDA i HDZ-a. Oporba je za govornicom to javno istakla, a nitko iz vladajuće koalicije nije smio demantirati“, navode iz SDP-a

„Ovakvo transparentno smijanje u lice poreskim obveznicima predstavlja vrhunac nebrige za narod. Dok Kanton grca u dubiozama, pacijenti u bolnicama sami kupuju lijekove i zavoje, dok se proračunski korisnici zakidaju na doprinosima i drugim pravima za milijunske iznose, dok kultura praktično sramotno ni ne postoji, oni novac poreskih obveznika rasipaju na stranačke luksuze, a SIP istodobno, licemjerno, za najmanje prijestupe kažnjava sve stranke, izuzev, naravno, njih“, navodi se u priopćenju u kojem se ističe kako su zastupnici SDP-a glasali protiv rebalansa proračuna.

„Postalo nam je više bespredmetno pitati kakva je, ovakvim činom, poslana poruka građanima. Opasno se primiču bolji dani!“, poručuju iz hercegovačko-neretvanskog Kantonalnog odbora SDP-a.

sdp