skup snsd-a na kozari

SDS napao Šeranića zbog fotografija s Kozare: “Obesmislio je sve napore”

srranic

Oni navode da je entitetski ministar zdravstva jučer svojim prisustvom i revnosnim slikanjem na Kozari dosad najsnažnije pogazio struku i obesmislio sve napore zdravstvenih radnika koji mjesecima izgaraju u borbi sa virusom korona

“Iskrenost u politici je rezultat snage, a licemjerje je rezultat slabosti. Fotografije ministra Šeranića sa stranačkog skupa na Kozari i njegova promocija brige za javno zdravlje građana jedino se može nazvati licemjerjem najgore vrste”, saopšteno je danas iz SDS-a.

Oni navode da je entitetski ministar zdravstva jučer svojim prisustvom i revnosnim slikanjem na Kozari dosad najsnažnije pogazio struku i obesmislio sve napore zdravstvenih radnika koji mjesecima izgaraju u borbi sa virusom korona.

“Kada se plamen virusa korona tokom jeseni raširi i kada vam ministar Šeranić počne dijeliti moralne lekcije o „neodgovornosti građana“, bude upozoravao na krah zdravstvenog sistema i držao pridike o mjerama socijalne distance, pošaljite mu slike razdraganih osmjeha sa Kozare iz avgusta mjeseca kao odgovor. Znajte da mi hoćemo”, navode u SDS-u.