Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šef poslovnice Fonda PIO urlao i prijetio majci s bebom: “Ubiću je!” (VIDEO)

fond-PIO

Video snimak u kojem šef prnjavorske poslovnice Fonda PIO Vujadin Malinović prijeti ženi sa bebom šokirao je javnost.

Na snimku se vidi kako žena otvara vrata Malinovićeve kancelarije i obraća mu se sa „gospodine“. Gotovo iste sekunde šef prnjavorske poslovnice Fonda PIO urla: „Izlazi, izlazi! Reci joj, ubiću je“.

Nakon galame u pozadini se čuje dječiji plač, a Srpskainfo saznaje da je majka bila sa bebom, koja je zaplakala preplašena galamom.

Komentar šefa prnjavorske poslovnice Fonda PIO Vujadina Malinovića nismo uspjeli dobiti, jer je kako su nam rekli u ovoj državnoj ustanovi, otišao na godišnji odmor.

U centrali Fonda PIO potvrdili su da će protiv Malinovića biti pokrenut disciplinski postupak.

-Odmah po saznanju za navedeni snimak tražili smo izjašnjenje našeg službenika, a u svrhu pokretanja disciplinskog postupka i sankcionisanja – izjavio je Tihomir Joksimović, portparol Fonda PIO.

Sporni slučaj je, kako saznajemo, prijavljen i Policijskoj upravi Banjaluka.

Iz Opštinskog odbora SDS juče su zatražili sankcionisanje Malinovića.

-Ovakvo ponašanje bilo koga je za svaku osudu i sankciju, a pogotovo čovjeka koji je zaposlen u instituciji koja se plaća narodnim novcem. Institucije moraju da rade u interesu građana i da se prema svima odnose sa dužnim poštovanjem, a ne da se zloupotrebljavaju u privatne svrhe, niti da se na ovakav način postupa prema običnim građanima – saopšteno je iz prnjavorskog SDS-a.

Ujedno su zatražili od Fonda PIO RS da preduzmu odgovarajuće mjere prema Malinoviću u cilju sankcionisanja njegovog ponašanja.