Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Odlukom Dragana Lukača

Smijenjeno više načelnika uprava u MUP-u RS-a

mup rs ilustracija

Lukač je izvršio promjene i u Službi za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu, policijskim upravama Banja Luka, Prijedor, Doboj, Bosanska Gradiška i Policijskoj upravi Trebinje

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač donio je danas rješenja o kadrovskim promjenama na rukovodnim pozicijama u više osnovnih organizacionih jedinica u entitetskoj policiji.

Promjene su izvršene u Upravi policije i Upravi kriminalističke policije, te upravama za organizovani i teški kriminalitet, za borbu protiv terorizma i ekstremizma i za policijsku podršku.

Lukač je izvršio promjene i u Službi za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu, policijskim upravama Banja Luka, Prijedor, Doboj, Bosanska Gradiška i Policijskoj upravi Trebinje.

RTRS saznaje da su smijenjeni načelnik Uprave za organizovani i teški kriminalitet Darko Ilić, načelnik Uprave kriminalističke policije Siniša Kostrešević, načelnik Uprave policije Dragan Јevđenić, načelnik Uprave za borbu protiv terorizma i ektremizma Nedeljeko Lubura i načelnik Policijske uprave Banja Luka Željko Spasojević.

Nezvanično se saznaje da će na mjesto načelnika PU Banja Luka biti imenovan Miloš Brkić, a umjesto Јevđenića, na mjesto načelnika Uprave policije Dalibor Ivanić iz Prijedora.