Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Snaga centra nova stranka na lokalnim izborima u Zenici

zenica

Na predstojećim lokalnim izborima u Zenici pojaviti će se i novoformirana stranka „Snaga centra“, koja je prijavila učešće na predstojećim izborima za Gradsko vijeće i Gradonačelnika Zenice.

Na listi budućih vijećnika iz „Snage centra“ je 36 osoba, mladi menadžeri, sportisti, kulturni i javni radnici, koji su se do danas iskazali u svojim oblastima, privatnom biznisu, na sportskim terenima…

„Nismo došli da obezvređujemo tuđi rad, nego da ponudimo rješenja koja aktuelna vlast ne želi, ne zna ili ne može vidjeti iz svog uskostranačkog pogleda“, ističe predsjednik Eldin Vrače.

Ova grupa ljudi u narednim danima želi čuti od građana Zenice, jedan po jedan, sve probleme koje će rješavati kroz desetak Savjeta, u kojim će birati odgovorne i sposobne, one koji znaju i nude konkretna rješenja, a ne podobne po bilo kojoj osnovi. Žele raditi 365 dana u godini, 24 sata dnevno, i gradu Zenici vratiti lidersku regionalnu poziciju u privredi, sportu, kulturi, od Zenice napraviti regionalni centar u koji će se dolaziti i ostajati.