Snježana Radetić kandidat SNSD-a za načelnika Laktaša

SNJEZANA RADETIC

Kandidat SNSD-a za načelnika oštine Laktaši Snježana Radetić izjavila je da je uvjerena u ubjedljivu izbornu pobjedu na predstojećim lokalnim izborima i da će se time pokazati da su Laktaši mjesto gdje SNSD ima najjače uporište.

“Pred nama je velika složena akcija u predizbornoj kampanji kada svi mi moramo izuzetno i jako da se potruduimo da bi samo ostvarili nadpolovičnu skupštinsku većinu koja će nam garantovati dobar rad lokalne uprave”, rekla je Radetićeva večeras novinarima u Laktašima, nakon svečane sjednice Opštinskog odbora SNSD-a.

Radetićeva je rekla da je SNSD u Laktašima nakon glasanja na terenu po mjesnim i regionalnim odborima gdje je bilo uključeno oko 2.100 glasača uspio doći do konačne liste kandidata za odbornike i načelnika opštine, koja je jednoglasno usvojena na sjednici Predsjedništva Opštinskog odbora stranke.

“Sigurna sam da na listi imamo poljoprivrednika, penzionera, zanatlija, visokoobrazovanih, mladih ljudi i žena i vjerujem da će biti svi zadovoljni”, zaključila je Radetićeva.

Na svečanoj sjednici Opštinskog odbora SNSD-a Laktaši večeras je predstavljen kandidat ove stranke za načelnika opštine Snježana Radetić, te kandidati za odborničku listu na predstojećim lokalnim izborima.