Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vrijedna donacija

SOS Dječijim selima u BiH donirano 10.000 KM

sos

Organizacija SOS Dječija sela BiH pruža brigu o 218 djece i mladih, a kroz Program jačanja porodica podržava 255 socijalno ugroženih porodica

SOS Dječijim selima u Bosni i Hercegovini donirano je 10.000 KM od prodaje Fresh Corner proizvoda na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima, saopćeno je.

Naime, Holdina i Energopetrol uspostavili su saradnju sa SOS Dječijim selima i uručili tu donaciju koja će biti upotrijebljena za namirnice porodicama iz SOS Dječijih sela u BiH.

U proteklom mjesecu, svi kupci Fresh Corner proizvoda na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima bili su dio humane kampanje pod sloganom „Slavimo i djeci darujemo“, organizirane povodom šestog rođendana brenda Fresh Corner.

Kupovinom proizvoda pomogli su u stvaranju lijepih uspomena na porodični ručak djece koja odrastaju u SOS Dječijim selima u BiH.

Ceremoniji uručenja donatorskog čeka prisustvovali su predsjednik Uprave Holdine i Energopetrola Slavko Sić, izvršna direktorica za maloprodaju i članica Uprave kompanija Holdina i Energopetrol Marijana Rajić te članica nacionalnog menadžment tima i direktorica odjela za prikupljanje sredstava i komunikacije SOS Dječijih sela u BiH Dženita Subašić.

– Početak partnerstva sa SOS Dječjim selima u BiH od velike nam je važnosti jer na ovaj način pružamo podršku djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi i trudimo se, što je više moguće, uljepšati im svakodnevnicu. Drago nam je što su i naši vjerni kupci prepoznali ovu humanu akciju, gdje smo zajednički, putem kampanje povodom Fresh Corner rođendana, osigurali namirnice i ono što je još važnije, osvrnuli se na vrijedno djelovanje SOS Dječijih sela u BiH i njihovu misiju sa najmlađima – kazala je Marijana Rajić, izvršna direktorica za maloprodaju Holdine i Energopetrola.

– Sretni smo što smo sa kompanijom INA i Energopetrol sklopili novo prijateljstvo puno istinske želje za stvaranjem lijepih uspomena za djecu bez roditeljskog staranja. SOS roditelji nastoje svakom djetetu pružiti posebnu pažnju, razumjeti njihove potrebe, a za sve porodice posebnu radost predstavljaju zajednički obroci u porodičnom okruženju. Hvala od srca našim novim prijateljima iz kompanije INA i Energopetrol što su odlučili da se pridruže našoj misiji kako bismo osigurali još mnogo zajedničkih obroka i lijepih trenutaka za djecu. Veliku zahvalnost dugujemo i svim kupcima Fresh Corner proizvoda koji su direktno podržali inicijativu i bili dio kampanje. Iskrene čestitke upućujemo svim uposlenicima i članovima Uprave povodom šest godina uspješnog poslovanja Fresh Cornera – riječi su članice nacionalnog menadžment tima i direktorice odjela za prikupljanje sredstava i komunikacije SOS Dječijih sela u BiH Dženite Subašić.

Organizacija SOS Dječija sela BiH pruža brigu o 218 djece i mladih, a kroz Program jačanja porodica podržava 255 socijalno ugroženih porodica.