kotor varoš

Srednju školu završio u 32. godini i postao savjetnik načelnika

Goran Djuric

Đurić je i jedan od čelnih funkcionera DEMOS-a u Kotor Varošu, a predstavnik je i Srpske narodne odbrane u Kanadi

Savjetnik načelnika Kotor Varoša za odnose sa medijima i član nadzornog odbora novinske agencije SRNA Goran Đurić maturirao je u Srednjoj strukovnoj školi s pravom javnosti u Širokom Brijegu u – 32. godini.

Đurić je, kao polaznik, završni ispit polagao od 8. juna do 12. juna 2009. godine. Na tom ispitu iz praktičnog rada dobio je trojku, iz hrvatskog jezika „dvicu“, a iz „strukovnog sadržaja“ je opet bio dobar, piše mojabanjaluka.info.

Đurić je rođen 1976. godine, a Srednju strukovnu školu s pravom javnosti upisao je 13. septembra 2005. godine i to nakon završene osnovne škole „Rudi Čajavec“ u Šipragama. Đurić je i jedan od čelnih funkcionera DEMOS-a u Kotor Varošu, a predstavnik je i Srpske narodne odbrane u Kanadi.

Đurić o ovoj temi nije želio da razgovara. Kratko je rekao da “nema nikakav komentar i da pišemo šta želimo”.

Srednja strukovna škola s pravom javnosti u Širokom Brijegu ima na desetine strukovnih profila. Među njima su ekonomisti, upravni referenti, scenski maskeri i vlasuljari, odjevni tehničari, tehničari nutricionisti… Škola ima filijale u Sarajevu, Banjoj Luci, Zenici, Jajcu, Bugojnu, Novom Travniku, Brčkom, Kiseljaku, Žepču, Bijeljini, Trebinju i u Doboju.