Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

predsjednik rs-a

Šta je Dodik iznio osim uvreda? Evo šta je rekao za kamere o Đokoviću, spominjao i Sarajevo

dodik studio rts – screenshot (1)
FOTO: Screenshot

Na istom gostovanju, sa kog je procurio snimak, ovo je zvanični dio priče

Snimci Milorada Dodika pred gostovanje na RTS izazvali su buru reakcija, nakon što je predsjednik Republike Srpske i lider SNSD govorio o porodici Novaka Đoković prije ulaska u eter emisije.

U objavljenom videu Dodik vrijeđa porodicu Đoković. U razgovoru sa novinarom Gorislavom Papićem pred početak emisije “Oko” na RTS Dodik je rekao: “Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u pi**u materinu, uf… Naši ljudi to doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao auuu.. Ciganija poprilična mogu ti reći… Oni saradnici njegovi, još izgubi… “.

Na istom gostovanju, sa kog je procurio snimak, ovo je zvanični dio priče.

“Malo smo se umorili oko toga, tri mjeseca je tu bila, što kaže narod, šikara. Nije bilo ničega, onda smo morali da napravimo stadione, infrastrukturu, nije bilo nimalo lako, jednostavno. Sjećam se kad su iz tehničke komisije turnira došli na mjesec i po dana i pitali da li imamo “plan B”. Kakav “plan B”, imali smo samo “plan A”. Kad su došli sedam dana prije, pružili su ruke i rekli “svaka vama čast”, rekao je Dodik.

Postavilo se i pitanje da li turnir pod licencom Đokovića ostaje u Banjaluci.

“To ostaje da se vidi, kako će se sve odvijati. Mi nismo bez ambicija da zadržimo taj nivo turnira, pokazalo se da je Banja Luka sredina koja voli i poštuje tenis. Mnogi su razmišljali šta će biti kada Novak izgubi, da će na tribinama biti 10 ili 20 gledalaca. Grad je živio za to, bile su pune tribine”, istakao je.

Govorio je i o Sarajevu.

“Nisu uopšte izgovorili Srpska open. Govorili su “turnir u Banjaluci”, nisu mogli da izgovore “Srpska open”. To govori o Bosni. Pokušavaju da nametnu neku stvar”, rekao je Dodik.