Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šef poslaničkog kluba SDS-a

Stanić: Njima je dozvoljeno da kradu, da ubijaju i da nikom ne odgovaraju

stanic

Komentarišući fizički napad ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača na poslanika PDP-a Draška Stanivukovića, Stanić kaže ga to nije pretjerano iznenadilo

Šef poslaničkog kluba SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Miladin Stanić kaže da su sinoćnja mučna dešavanja u parlamentu Srpske pokazala da aktuelna vlast ne preza čak ni od fizičkih napada na svoje političke neistomišljenike.

Stanić za Insajder, između ostalog, ističe da su poslanici SDS-a bili zaprepašteni kad im je, kako tvrdi, umjesto Programa reformi u Narodnoj skupštini juče predstavljen falsifikat.

– Protestvovali smo zbog toga što su nam sinoć dostavili dokument koji nije original. Nedostajao je najvažniji dio dokumentacije koji pokazuje da ono što je Dodik potpisao predstavlja ANP. Ko se god makar malo razumije u pravo jasno mu je da je bilo potpuno irelevantno raspravljati o predmetu koji je falsifikat – kaže Stanić.

Komentarišući fizički napad ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača na poslanika PDP-a Draška Stanivukovića, Stanić kaže ga to nije pretjerano iznenadilo.

– Nema tu ništa čudno. Njima je dozvoljeno da kradu, da ubijaju i da nikom ne odgovaraju. Udariti narodnog poslanika za njih je ništa! Siguran sam da Lukač neće snositi nikakve posljedice zbog onog što je sinoć uradio. SDS će se pridružiti zahtjevu PDP-a da Lukač podnese ostavku ili da bude smijenjen, a ako do toga ne dođe to je samo još jedan u nizu pokazatelja nasilja kojeg ova vlast provodi prema svojim neistomišljenicima – ističe Stanić.