Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Četvorica uhapšenih

Nezapamćena masovna tuča u Prnjavoru: Davili se, grizli, grebali…

tuca

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, uhapšena su četvorica mladića D. R. (22), A. S (19), J. S (27) i Z. V (34). U bolnici su završili G. D. iz Drenove i M. S. (25) iz Donjih Vijačana

U nezapamćenoj masovnoj tuči u centru Prnjavora, u prisustvu više desetina posmatrača, nije se znalo ko koga od 20-tak najratobornijih tuče, hvata za vrat, grize i grebe, a više osoba je povrijeđeno i uhapšeno.

Prava tragedija je, kao kažu očevici, izbjegnuta kada je jedan od izgrednika, srećom neuspješno, pokušao da se dočepa službenog pištolja policajca u intervenciji.

Nakon uviđaja, po nalogu dežurnog tužioca, policija saslušava svjedoke i sklapa kockice tuče kakva se odavno ne pamti u gradu podno Ljubića i Motajice. Policija se još nije oglasila o ovom događaju.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, uhapšena su četvorica mladića D. R. (22), A. S (19), J. S (27) i Z. V (34). U bolnici su završili G. D. iz Drenove i M. S. (25) iz Donjih Vijačana.

Mnogi drugi rane vidaju na kućnom tretmanu, piše Prnjavor.info.

Obračun se odigrao ispred poznatog noćnog kluba “Industry Bar”. Jedan od njegovih suvlasnika, kaže da je, radi izuzimanja snimaka video nadzora, dobio poziv policije na okolnosti “dana 21.12. oko 1,30 ispred noćnog kluba narušavanja javnog reda i mira u većem obimu pri čemu je više ooba zadobilo tjelesne povrede i počinjena su dva krivična djela”.

Do prvih čarki došlo je na vratima prepunog noćnog kluba, gdje su četvorici pripitih mladića prodavač i kontrolor karata zabranili ulaz.

“Prava je sreća da su spriječeni da upadnu u bar, jer, pitanje je šta bi se tu njima ili nekome drugom dogodilo”. kaže on.