BiH

Mladi političar

Stanivuković otkrio zbog čega je u Skupštinu RS donio čizmicu

18/12/2018

Stanivuković je dodao da je juče tokom sjednice imao oko 70 poziva sa skrivenog broja, kao i da mu je sa istog govoreno da mu je bolje da šuti i da ne traži riječ u Skupštini

S obzirom na to da se sve navedeno u ekspozeu mandarata Radovana Viškovića ovim tempom može ostvariti za nekih 50 godina, ja sam, u susret prazniku htio da mu poklonim čizmicu, da u nju stavi ekspoze, kako bi mu Sveti Nikola ispunio želje, rekao je narodni poslanik Draško Stanivuković (PDP).

Tako je Stanivuković sinoć na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, priredio još jedan od svojih performansa, s ciljem da mandataru pokloni čizmicu, ali mu to nije uspjelo, piše portal Srpskainfo.

– Nakon sjednice htio sam da dam čizmicu sa ekspozeom unutra Viškoviću, ali mi obezbjeđenje nije dalo da mu priđem, tačnije odgurnuli su me, što mislim da nije fino da se radi jednom poslaniku – rekao je Stanivuković.

Stanivuković je dodao da je juče tokom sjednice imao oko 70 poziva sa skrivenog broja, kao i da mu je sa istog govoreno da mu je bolje da šuti i da ne traži riječ u Skupštini.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.