Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Stanivuković po izlasku iz MUP-a: Kažnjen sam sa 2.000 KM (FOTO/VIDEO)

stanivuković 2

Kandidat PDP-a  za poslanika u Narodnoj skupštini RS-a Draško Stanivuković danas se oglasio putem Facebooka nakon što je napustio Policijsku stanicu Čelinac.

Podsjećamo, Stanivuković tvrdi da su ga danas u Čelincu fizički napali predsjednik RS-a Milorad Dodik i njegovo obezbjeđenje dok je pokušavao izvesti performans. No, Dodik tvrdi da ga je Stanivuković namjeravao gađati kamenjem koje je nosio.

“Kaznili su me sa tri prekršajna naloga u vrijednosti od 2.000 KM, jer su me predsjednik i njegovo obezbjeđenje napali! Tuku te, pa te onda kazne! Upravo iz policije! Sada još jače nastavljamo”, naveo je Stanivuković na Facebooku.

Stanivuković je danas u Čelincu rekao da mu je Dodik, nakon što je završio govor, prišao i rekao pogrdne riječi, izbio mu telefon iz ruke i udario po ramenu.

“Iz njegovog obezbjeđenja su me počeli vrijeđati, psovati, gnječili ruku, savijali telefon, a potom me opkolilo mnogo ljudi, koji su me gurali i dobacilivali da sam ‘smrad’. Kamere su sve snimile”, dodao je on.

Kazao je da je došao danas u Čelinac da bi postavio “svoj kamen temeljac” za izgradnju mosta na rijeci Vrbanji i da nikoga nije uvrijedio.

Stanivukovića su u Čelincu čekali Igor Crnadak, ministar vanjskih poslova BiH i njegov vozač, koji su ga odvezli izvan grada.

https://www.youtube.com/watch?v=_KHq6PvJXug