BiH

RS

Stanivuković podnio prijavu protiv Pavlovića

23/01/2020

Pavlović je tada i ministru unutrašnjih poslova RS Draganu Lukaču rekao da je "bio blag prema Stanivukoviću" i da mu je “trebao nabiti govornicu na glavu, da ga ne gledamo“

Niko nas ne može zaustaviti da odemo u bilo koji dio Republike Srpske (RS) – rekao je danas poslanik Partije demokratskog progresa (PDP) Draško Stanivuković, nakon što je podnio krivičnu prijavu protiv Vojina Pavlovića, predsjednika Udruženja građana “Istočna alternativa”, zbog, kako je saopćeno, krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti.

Predsjednik Udruženja “Istočna alternativa” Vojin Pavlović je u decembru prošle godine, na mitingu boračkih nevladnih organizacija u Banjoj Luci, poručio Stanivukoviću da ne dolazi u Srebrenicu i Bratunac.

Pavlović je tada i ministru unutrašnjih poslova RS Draganu Lukaču rekao da je “bio blag prema Stanivukoviću” i da mu je “trebao nabiti govornicu na glavu, da ga ne gledamo“.

Stanivuković je danas u izjavi novinarima rekao da će 25. januara organizovati skup u Bratuncu, bez obzira na kako je naveo, kontramiting koji će vjerovatno biti održan isti dan.

Ne plaši se, tvrdi, ni mogućih provokacija.

-Ako bi šutali na ovo, pristali bi da budemo poniženi, da nas neko vrijeđa i smije nam se u oči – rekao je Stanivuković.

Kazao je da i dalje traže ostavku ministra unutrašnjih poslova RS-a Dragana Lukača, protiv koga je također ranije podnio krivičnu prijavu za ugrožavanje sigurnosti i tjelesnu povredu.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.