Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Stranka za BiH podržava Semira Efendića za načelnika Novog Grada

semir efendic

Stranka za BiH nema svog kandidata za načelnika Općine Novi Grad Sarajevo te je analizirajući rezultate dosadašnjeg rada načelnika Efendića, kao i njegov novi Program “Novi Grad 2020” odlučila podržati aktuelnog načelnika u njegovoj ponovnoj kandidaturi.

Rukovodstvo Općinske organizacije Stranke za BiH Novi Grad Sarajevo poziva birače ove stranke da na Lokalnim izborima zakazanim za nedjelju, 2. oktobra, glasaju za Semira Efendića.

“Napredak općine Novi Grad Sarajevo u posljednje četiri godine je evidentan. Rast i razvoj koji je ova općina doživjela u svim oblastima je u poređenju sa ranijim periodom kada su ovu Općinu vodili drugi, ali i u poređenju sa rezultatima drugih lokalnih zajednica, na zavidnom nivou. Iz tog razloga podržavamo kandidaturu aktuelnog načelnika za naredni mandat i nadamo se da će njegovim zalaganjem i radom na terenu Općina zadržati kontinuitet razvoja”, kazao je predsjednik Općinske organizacije Stranke za BiH Novi Grad Sarajevo, istakavši da je na listi za Općinsko vijeće, Stranka za BiH Novi Grad ovaj put kao reformisana, okupila mlade, obrazovane i stručne ljude, te je pozvao da se isti podrže na predstojećim izborima.