Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

PDP

Trivić: U fokusu su nam borci, majke i penzioneri

jelena trivic – srna (1)

Tribini u Derventi, na kojoj su predstavljeni kandidati PDP-a iz Izborne jedinice četiri za Narodnu skupštinu Republike Srpske i kandidati iz Izborne jedinice dva za Parlamentarnu skupštinu Bosne i Hercegovine, prisustvovao je i počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić, kao i drugi funkcioneri stranke

Kandidatkinja PDP-a za predsjednicu Republike Srpske Jelena Trivić rekla je u Derventi da su u fokusu te stranke borci, majke i penzioneri.

Ona je rekla da PDP nudi novu viziju Republike Srpske i izrazila uvjerenje da će ta stranka u Izbornoj jedinici četiri imati direktan mandat.

“Nacionalni interes za 21. vijek je mir”, rekla je Trivićeva novinarima i dodala da treba graditi stabilne odnose sa svima u svijetu.

Nosilac liste PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici četiri Sanja Dimitrić poručila je da se bore za slobodu, bolji život u Republici Srpskoj.

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović smatra da Republika Srpska ne treba da stvara neprijateljstva za važnim zemljama jer to, kaže, nije dobro ni za Republiku Srpsku, a ni za privredu Dervente.

Tribini u Derventi, na kojoj su predstavljeni kandidati PDP-a iz Izborne jedinice četiri za Narodnu skupštinu Republike Srpske i kandidati iz Izborne jedinice dva za Parlamentarnu skupštinu Bosne i Hercegovine, prisustvovao je i počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić, kao i drugi funkcioneri stranke.