BiH

Sahrana u Laktašima

Trojica drugova ispraćena na vječni počinak

08/07/2019

Mladići su poginuli u subotu, oko 3.30, u mjestu Kukulje, kod Srpca, kada je vozač izgubio kontrolu nad Citroenom C5 i sletio sa puta u kanal

Laktaši su od subote zavijeni u crno, kada su u saobraćajnoj nesreći nastradali Milan Golubović (24), Saša Kudra (24) i Mišo Vujmilović (25). Danas su na njihovom ispraćaju na vječni počinak jauci parali nebo, dok je u ovoj opštini bio proglašen dan žalosti.

Tužna povorka najprije je ispratila Vujmilovića, zatim Kudru, koji je sahranjen uz grob brata koji je takođe mlad poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 2013. godine.

Nakon njih, na vječni počinak ispraćen je i njihov prijatelj Golubović, a došao je veliki broj građana i posljednji put se oprostio od tragično nastradalih mladića koje poznanici pamte kao momke za primjer.

Mladići su poginuli u subotu, oko 3.30, u mjestu Kukulje, kod Srpca, kada je vozač izgubio kontrolu nad Citroenom C5 i sletio sa puta u kanal.

“Automobil je potpuno uništen, kao da je pala bomba. Nismo mogli da prepoznamo o kojem autu se radi”, rekli su mještani.

Neki od njih kazali su da su se nesreća nagledali i ranije, ali da takav horor nikada nisu vidjeli.

Poznanik stradalih mladića tvrdi da je riječ o dionici puta gdje su nesreće česte.

Komentari

Autor: Nezavisne novine

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.