BiH

"bitka za mjesto"

Trojica nasrnula na migranta na Ilidži, uslijedio je brutalan kontranapad

29/05/2020

Iz sarajevske policije kratko su kazali da su obaviješteni o ovom slučaju te da su izašli na lice mjesta, ali da nisu nikog zatekli

Na društvenim mrežama objavljen je snimak tučnjave na jednoj raskrsnici na Ilidži.

Kako se može vidjeti na snimku, tri muškaraca su napala jednog. Prema nezavničnim informacijama napadnut je migrant od strane mladića romske nacionalnosti, a iza svega navodno stoji “borba za prosjačko mjesto na semaforu”.

Na snimku se može vidjeti da trojica muškaraca prvo napadaju jednog, no onda je uslijedio žestok odgovor napadnutog muškarca. Jedan od muškaraca na kraju je ostao nepomično ležati na cesti nakon što je dobio udarac nogom u glavu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo dobilo je prijavu da je u poslijepodnevnim satima izbila tuča među migrantima u opštini Ilidža, ali policajci nisu nikoga zatekli na licu mjesta, rečeno je iz Operativnog centra kantonalnog MUP-a.

“Prijavu o tuči zaprimili smo u 16.10 sati, ali policijski službenici nisu nikoga zatekli na licu mjesta”, rekao je dežurni operativni MUP-a Kantona Sarajevo.

Prema njegovim riječima, policija radi na pronalaženju lica koja su učestvovala u tuči i njihovom sankcionisanju. Pogledajte obračun koji je snimio jedan od stanovnika iz obližnje zgrade.

Na Ilidzi sve standardno..Borba za semafor.. 3 cigana na 1 migranta

Gepostet von Elmedin Hodovic am Freitag, 29. Mai 2020

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.