Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U Banjoj Luci održana biciklijada “Dva su točka dovoljna”

U Banjaluci održana biciklijada “Dva su točka dovoljna”

Oko 250 biciklista učestvovalo je večeras u biciklijadi “Dva su točka dovoljna” koju je u Banjaluci organizovao Centar za životnu sredinu, javlja Anadolu Agency (AA).

Biciklijada je organizovana povodom Svjetskog dana bez automobila, a biciklisti su vozili od Trga Krajine ulicama Banje Luke stazom dugom sedam kilometara.

Dan bez automobila u Sarajevu (FOTO)

“Cilj nam je, kao i svake godine od 2002., da promovišemo korištenje bicikla kao prevoznog sredstva i da pokažemo gradskoj vlasti da je ovim ljudima, naročito djeci, potrebno više prostora. Potrebne su im i biciklističke staze i parkinzi za bicikle ali i veća bezbjednost u saobraćaju”, izjavio je za Anadolu Agency Tihomir Dakić, koordinator programa Transport Centra za životnu sredinu.

Pogledajte kako su danas izgledale ulice Banje Luke…

U Banjaluci održana biciklijada "Dva su točka dovoljna" U Banjaluci održana biciklijada "Dva su točka dovoljna" U Banjaluci održana biciklijada "Dva su točka dovoljna" U Banjaluci održana biciklijada "Dva su točka dovoljna" U Banjaluci održana biciklijada "Dva su točka dovoljna" U Banjaluci održana biciklijada "Dva su točka dovoljna" U Banjaluci održana biciklijada "Dva su točka dovoljna" U Banjaluci održana biciklijada "Dva su točka dovoljna"