BiH

predsjednik srbije

U pratnji Dodika: Vučićeva posjeta BiH počet će u školi, završiti u pećini

29/01/2020

Obraćanje Dodika i Vučića planirano je u 12.00 sati , a u 12.15 otvaranje pogona fabrike "Yumco", nakon čega su predviđene izjave za novinare u 12.45 sati

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas će posjetiti Mrkonjić Grad gdje će biti održan sastanak sa zvaničnicima RS-a, a potom u Drvaru prisustvovati otvaranju filijale Komercijalne banke i pogona fabrike “Yumco”.

Vučić, Dodik i entitetska predsjednica Željka Cvijanović posjetiće u 8.30 sati Gimnaziju i Mašinsku školu u Mrkonjić Gradu, a 9.00 sati planirano je obraćanje visokih zvaničnika.

U 9.15 u zgradi opštine Mrkonjić Grad biće održan sastanak Dodika, Cvijanovićeve, predsjednika Narodne skupštine Nedeljka Čubrilovića, entitetskog premijera Radovana Viškovića i predsjedavajućeg Vijeća ministara Zorana Tegeltije sa Vučićem.

Nakon sastanka, u 9.45 predviđene su izjave za novinare, najavljeno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

Nakon posjete Mrkonjić Gradu, Dodik i Vučić će u 11.20 prisustvovati otvaranju filijale Komercijalne banke u Drvaru, a u 11.35 predviđen je obilazak Doma zdravlja.

Obraćanje Dodika i Vučića planirano je u 12.00 sati , a u 12.15 otvaranje pogona fabrike “Yumco”, nakon čega su predviđene izjave za novinare u 12.45 sati.

U 13.00 sati Vučić i Dodik posjetiće Muzej – Titova pećina

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.