Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U Širokom Brijegu naljepnice protiv Dragana Čovića

Široki Brijeg

Početkom sedmice u Širokom Brijegu osvanule su naljepnice sa precrtanim likom člana Predsjedništva BiH, Dragana Čovića.

Na saobraćajnim znakovima, stubovima javne rasvjete, kantama za smeće i ostalim mjestima jasno se može vidjeti lik predsjednika HDZ-a, koji je na Općim izborima 2014. godine osvojio 10.779 glasova u ovom gradu.

Lokalni portal širokibrijeg.info piše da se dvije godine nakon izbora za člana predsjedništva BiH, nešto dogodilo.

“Ni manje ni više, nego tamo gdje je sve krenulo i gdje je uživao titulu “Dragog vođe”. Osvanule su naljepnice na kojima je on na slici, ali ne više sa crkvom i hrvatskom zastavom, nego se nalazi u krugu preko čijeg lica ide crvena crta koja zasigurno nešto simbolizira.

Tko se uspio suprotstaviti i reći kako je DOSTA VIŠE, teško je reći. Ali zasigurno znamo da je ovo jedan odličan pomak ka slobodnom razmišljanju i demokratskom društvu te izlazak iz diktature određenih političkih struktura koje su sebi uzele za pravo da svoj narod mogu uništavati dokle ih volja i kako pri tome nitko im se suprotstaviti neće.

E, izgleda kako tome dolazi kraj i svijest naroda se polako ali sigurno diže na jednu razinu više. Sve po zaslugama, a Čović i njegova stranka ništa bolje nisu ni zaslužili od širokobriješkog puka”, zaključuje novinar portala širokibrijeg.info.