Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

novi skandal

Umalo tučnjava u NSRS! Sve je počelo kad je Vukanović pitao Stevandića za svastiku

vukanović stevandić sukob nsrs
FOTO: RTRS

Za razliku od BNTV, RTRS pak istu vijest donosi pod naslovom “Vukanović vrijeđao skupštinsko rukovodstvo: Verbalni sukob, na ivici incidenta”

Šef poslaničkog kluba Liste za pravdu i red u NSRS Nebojša Vukanović danas je, pred kraj skupštinskog zasjedanja, izložen uvredama od poslanika vlasti, kojima je predsjednik NSRS Nenad Stevandić “gledao kroz prste”, javlja BNTV.

Prije toga Vukanović je pitao Stevandića da li mu je Draženka Janjanin, koja treba da se postavi za direktoricu Agencije za osiguranje Republike Srpske, svastika. Stevandić je to potvrdio.

Da li je to nepotizam, bilo je pitanje Vukanovića, nakon čega je uslijedilo dobacivanje poslanika vlasti. Na kraju Stevandić je oduzeo riječ Vukanoviću.

Verbalni obračun se nastavio i nakon toga kada je Stevandić “nasrnuo” na poslanika Liste za pravdu i red Đorđa Vučinića. Čule su se “sočne” psovke.

Poslanici i obezbjeđenje su uspjeli spriječiti fizički obračun.

RTRS: Vukanović vrijeđao skupštinsko rukovodstvo

Za razliku od BNTV, RTRS pak istu vijest donosi pod naslovom “Vukanović vrijeđao skupštinsko rukovodstvo: Verbalni sukob, na ivici incidenta”.

Video mlade koja se pokušava riješiti treme prije vjenčanja postao hit

U istoj inofrmaciji RTRS-a stoji i sljedeće: “Po ko zna koji put opozicija nije odoljela ranijim skupštinskim manirima da u toku rasprave, pa i van nje pominje porodicu i lično vrijeđa bilo kolege iz vladajuće koalicije ili druge čije mišljenje i stav nije u skladu sa njihovim standardima. Tako su i danas iz skupštinskih klupa u negativnom kontekstu govorili i o porodici predsjednika Narodne skupštine Nenada Stevandića”, javlja RTRS.

RTRS prenosi izjavu Stevandića kako njegovo “upozorenje Vukanović ne da nije prihvatio već je, pokušao je da ga spriječi da izađe, pa je moglo doći i do fizičkog obračuna”.