Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prognoza vremena

Upaljen alarm: Dijelove BiH će pogoditi jače nevrijeme, očekuju se obilne padavine

kisa vrijeme

U regiji Trebinja danas se očekuju padavine od 40 do 70 litara po metru kvadratnom, a lokalno uz granicu sa Crnom Gorom i do 100 litara po metru kvadratnom.

U BiH tokom vikenda očekuje se oblačno i svježije vrijeme sa kišom, a u regiji Trebinja danas i obilne padavine, zbog čega će na snazi biti narandžasti meteoalarm.

U regiji Trebinja danas se očekuju padavine od 40 do 70 litara po metru kvadratnom, a lokalno uz granicu sa Crnom Gorom i do 100 litara po metru kvadratnom.

U ostalim krajevima danas će biti pretežno oblačno i promjenljivo vrijeme sa čestom kišom i pljuskovima, a na sjeveru i sjeveroistoku tokom dana očekuju se i sunčani periodi.

Dnevna temperatura vazduha biće od 12 do 18, na planinama oko sedam stepeni Celzijusa.

Sutra će jutro i veći dio dana biti oblačno i svježije vrijeme sa kišom u većini predjela, a na jugu Hercegovine sa čestim pljuskovima i grmljavinom uz lokalno i obilnije padavine.

Krajem dana, prvo na sjeveru i sjeverozapadu, a do kraja dana i u ostalim predjelima očekuje se prestanak padavina i djelimično razvedravanje.

Dnevna temperatura vazduha biće od 10 do 17, na planinama oko pet stepeni Celzijusa.

U ponedjeljak, 11. novembra, ujutro se očekuje pretežno oblačno, prohladno i uglavnom suvo vrijeme sa jutarnjom maglom ili niskom oblačnošću po pojedinim kotlinama, visoravnima, koja se mjestimično može zadržati i veći dio dana.

Tokom dana pretežno oblačno i uglavnom suvo vrijeme, uz kraće sunčane intervale, uglavnom na sjeveru i sjeverozapadu BiH.

Dnevna temperatura vazduha biće od 10 do 16, na planinama oko šest stepeni Celzijusa.

U utorak, 12. novembra, jutro će biti pretežno oblačno, sa mjestimičnom slabom kišom i maglom ili niskom oblačnošću po pojedinim riječnim dolinama, kotlinama i visoravnima. Tokom dana se očekuje oblačno i tmurno vrijeme povremeno sa kišom, intenzivnijom prema kraju dana i tokom večeri.

Dnevna temperatura vazduha biće od 11 do 17, na planinama oko osam stepeni Celzijusa.