Šef Kluba poslanika SDS-a

Uvrede na sjednici Skupštine RS: Ministricu Vidović nazvao glupačom

stanic vidovic

Na njegovu izjavu reagovala je poslanica PDP Gordana Vidović koja je kazala da je neophodno stati ukraj takvim izjavama u Skupštini RS-a

Šef Kluba poslanika SDS-a Miladin Stanić ponovo je danas u Narodnoj skupštini RS nazvao ministricu finansija Republike Srpske Zoru Vidović glupačom.

“Ja sam to namjerno ranije rekao da mi ona dokaže to što tvrdi. Sve dok to ne dokaže ona je za mene glupača”, istakao je Stanić tokom sjednice NSRS.

Na njegovu izjavu reagovala je poslanica PDP Gordana Vidović koja je kazala da je neophodno stati ukraj takvim izjavama u Skupštini RS-a.

“I ranije sam upozoravala da se mora prestati sa vrijeđanjem. Moramo ići u izmjene Poslovnika o radu Narodne skupštine Republike Srpske kako bi se ovome stalo u kraj. Mislim da bi to trebao biti zadatak predsjednika Odbora jednakih mogućnosti. Ako mi u Skupštini RS dozvoljavamo sebi da vrijeđamo jedni druge onda šta to govori o nama i NSRS”, istakla je Vidovićeva, prenosi Srpskainfo.

Podsjećamo, Stanić je na jednoj od prethodnih sjednica NSRS ušao u verbalni okršaj sa Vidović, koju je tom prilikom nazvao glupačom.