Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

imali su 19 intervencija

Vatrogasci u Banjoj Luci sklanjali stabla koja je oborila ledena kiša (FOTO)

20201204_2_45688457_60318061_Web

Kako navode iz Gradske uprave Banja Luka, ekipe su i jutros na terenu, a radi se na raščišćavanju putnog pravca Banja Luka-Bronzani Majdan na kojem je zbog oborenih stabala saobraćaj u prekidu

Pripadnici Vatrogasne brigade Banjaluka juče su imali 19 intervencija na području više naselja, gdje je usljed ledene kiše došlo do obaranja grana i stabala na saobraćajnice, javlja Anadolu Agency (AA).

Kako navode iz Gradske uprave Banja Luka, ekipe su i jutros na terenu, a radi se na raščišćavanju putnog pravca Banja Luka-Bronzani Majdan na kojem je zbog oborenih stabala saobraćaj u prekidu.

“Veći broj vatrogasaca do duboko u noć uklanjali su oborena stabla sa saobraćajnica na području Bukvaleka, Bistrice, Rekavica, Pisakvice, Čokorskih polja, Saračice, Krčmarica…Rad nam je otežavala konstantna ledena kiša koja je i uzrokovala obaranje većeg broja stabala na saobraćajnice”, kazali su iz Vatrogasne brigade, ističući da su pozvane i smjene iz pripravnosti.

I ekipe zimske službe reagovale su na području grada, naročito u višim područjima, gdje su po saobraćajnicama posipali so i abrazivni materijal.