Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

jednoglasno prihvaćeno

Vedran Markotić prijedlog HDZ-a BiH za v.d. gradonačelnika Ljubuškog

vedran_markotic (1)

Podsjetimo, Nevenko Barbarić je nakon 16 godina prošle sedmice dao ostavku na mjesto gradonačelnika, budući da je na nedavnim parlamentarnim izborima izabran za zastupnika u Hrvatski sabor

Vedran Markotić, koji trenutno obnaša dužnost direktora JP Parkovi Ljubuški, trebao bi zamijeniti Nevenka Barbarića na mjestu gradonačelnika Ljubuškog, doznaje Fena.

Na večerašnjoj sjednici Gradskog odbora HDZ-a BiH Ljubuški predsjednik tog stranačkog ogranka Toni Kraljević za v.d gradonačelnika Grada Ljubuškog predložio je Vedrana Markotića, što je Gradski odbor jednoglasno prihvatio.

Konačnu odluku o njegovom angažmanu donijet će Gradsko vijeće na sutrašnjoj sjednici.

Markotić je dugogodišnji i istaknuti član HDZ-a BiH. Diplomirao je pravo na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru 2009. godine. Od 2015. godine vodi JP Parkove Ljubuški, koji u tom periodu postaje jedno od najuspješnijih i najstabilnijih javnih poduzeća u Zapadnohercegovačkom kantonu. Iza njega je i četverogodišnji mandat zastupnika u Skupštini Zapadnohercegovačkog kantona (2010.-2014.).

Podsjetimo, Nevenko Barbarić je nakon 16 godina prošle sedmice dao ostavku na mjesto gradonačelnika, budući da je na nedavnim parlamentarnim izborima izabran za zastupnika u Hrvatski sabor.