Globus

nakon novog nasrtaja

Čeda Jovanović zaplakao pred kamerom: “Ne pitajte me šta se desilo…”

20/07/2020

Mnogo više mislim o obavezama, nego o svom ličnom pravu. U svemu tome sam… od krvi i mesa

Nakon što je jutros ponovo nasrnuo na pravnog zastupnika Dejana Dubajića, Čedomir Jovanović je nekoliko sati bio na terapiji u “Fizio centru”, a nakon toga je dao izjavu za Nova.rs u kojoj kaže da je sve dogodilo jer – “samo štiti svoju porodicu”. U vidno lošem stanju i suzama u očima je naveo da je zvao policiju u subotu i jutros jer mu je žena Jelena bila u, kako nam je rekao, neprilici.

“Osoba za koju važe drugačija pravila i uvijek se u životu ponašam u skladu sa njima. Mnogo više mislim o obavezama, nego o svom ličnom pravu. U svemu tome sam… od krvi i mesa”, rekao je Čeda i nastavio:

“Zbog djece i zbog nje. Ne pitajte me šta se desilo… Nije bilo razumno, osim to što sam pozvao i u subotu policiju i jutros kada sam čuo da je ona u neprilici. Iz pakla bih našao put da zaštitim svoju porodicu, a oni koji su pomislili da zbog toga što… Vratio sam se”, rekao je Čeda i počeo da plače.

Nakon kraće pauze je istakao da njegova porodica ne živi od “Fizio centra”.

“Mi od ovoga ne živimo. To smo napravili da bi pomagali drugima. I dan danas važi to pravilo. Ipak je Srbija dovoljno zemlja da svako može da radi svoj posao. Policija, tužilaštvo, sud… Ja sam ovdje na terapijama… Tražimo pravdu na sudu, ali to ide malo sporije, ta osoba je došla i promijenila brave protipravno”, rekao je Jovanović.

Na pitanje da li se pridržava obaveze da bude u samoizolaciji po izlasku sa Infektivne klinike, Jovanović je kratko rekao:

“Jesam u obavezi i poštujem to. Ovdje dolazim na terapiju zbog povrede ramena. Žena mi je ovo napravila da bi me liječila ovde…”

Jelena Jovanović, direktorica ”Food and fizio centra” i supruga Čedomira Jovanovića, u izjavi za portal Nova.rs tvrdi da je jedini pravni korisnik prostora oko kojeg se spori sa vlasnikom “Fizio centra” i navodi da niko nikoga nije napao, te da nije bilo nikakvog obračuna.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.