Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kolone vozila

Velike gužve na graničnim prijelazima, građani BiH hrle u Beograd na vakcinaciju (FOTO)

11

Za proces imunizacije na raspolaganju je do 10.000 vakcina, a za vakcinaciju privrednika iz regiona bit će otvorene posebne kabine u okviru Sajma gdje se inače organizuje vakcinacija građana

Pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH na graničnim prijelazima Rača i Karakaj, saopštio je jutros BIHAMK. Gužve su, također, zabilježene i na prijelazima  Šepak i Pavlovića most gdje su se formirale veće kolone vozila.

Uzrok jutrošnjih gužvi je u najvećoj mjeri odlazak građana BiH na vakcinaciju u Beograd.

Za vikend je, također, najavljena vakcinacija privrednika i zaposlenika iz naše zemlje koji su se prijavili za besplatnu vakcinaciju koja se obavlja na Beogradskom sajmu danas i sutra od 9 do 16 sati.

Kolona vozila je i na GP Karakaj (Zvornik). #BIHAMK #graničniprelazi

Posted by BIHAMK on Petak, 26. March 2021.

Za proces imunizacije na raspolaganju je do 10.000 vakcina, a za vakcinaciju privrednika iz regiona bit će otvorene posebne kabine u okviru Sajma gdje se inače organizuje vakcinacija građana.

Pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BIH na graničnom prelazu Rača. #BIHAMK #graničniprelazi

Posted by BIHAMK on Petak, 26. March 2021.

Kako u ovom trenutku ne znamo u kojoj hali i odakle će se ulaziti u halu, Privredna komora Srbije će organizovati vidljive info-pultove u okviru Sajma kako bi upućivala privrednike ka mjestu vakcinacije – navodi se u saopćenju.

Kako se pojašnjava, svi koji su na spisku, u skladu sa tim kako organizuju svoj put, moći će da dođu u tom vremenskom periodu i da sačekaju vakcinaciju.