BiH

puškovac

Vlada RS asfaltirala 490 metara puta kod Lopara

14/07/2020

Jedan od inicijatora ovog projekta Srećko Ilić izrazio je zadovoljstvo realizacijom i ocijenio da uređenje infrastrukture doprinosi ostanku stanovništva u majevičkom kraju

U Puškovcu, kod Lopara, danas je asfaltirano 490 metara puta sredstvima Vlade RS u iznosu od 32.000 KM i u koordinaciji sa Ministarstvom saobraćaja i veza RS, te preduzećem “Putevi RS”.

Ministar saobraćaja i veza RS Đorđe Popović rekao je novinarima da je ovaj projekat jedan u nizu koji doprinosi ravnomjernom razvoju svih područja u RS.

“Naš cilj je ravnomjeran razvoj, posebno ruralnih sredina kako bi svi naši građani imali dobre uslove za život, uz kvalitetne saobraćajnice povezane sa magistralnim i regionalnim putevima”, naveo je Popović i dodao da je važno da mještani imaju priključke na glavne saobraćajnice, što će im olakšati svakodnevicu.

Jedan od inicijatora ovog projekta Srećko Ilić izrazio je zadovoljstvo realizacijom i ocijenio da uređenje infrastrukture doprinosi ostanku stanovništva u majevičkom kraju.

Zahvalnost investitoru izrazio je predsjednik Savjeta mjesne zajednice Puškovac Žiko Rikić, koji je rekao novinarima da ovaj dio loparske opštine ima 150 domaćinstava.

“Mnogo nam znači asfalt, brža veza sa centrom opštine i susjednim gradovima”, istakao je Rikić.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.