dobra saradnja

Vladimiru Rebiću uručen Srebrni reljefni amblem SIPA-e

stanic rebic sipa

Na sastanku je naglašeno da je saradnja, koja se odvija posredstvom operativnih akcija, razmjene operativnih informacija i studijske posjete, uspješna

Direktor Policije Srbije Vladimir Rebić razgovarao je u Sarajevu sa direktorom Agencije za istrage i zaštitu BiH /SIPA/ Pericom Stanićem, pri čemu su istaknuti dobri rezultati u borbi protiv narkotika, organizovanog kriminala i terorizma.

Rebić je poručio da je SIPA jedan od značajnih partnera MUP-a Srbije, što dokazuju uspješno realizovane brojne akcije pljenidbe narkotika, kao i hapšenja osumnjičenih za krijumčarenje ljudi, oružja i municije, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Na sastanku je naglašeno da je saradnja, koja se odvija posredstvom operativnih akcija, razmjene operativnih informacija i studijske posjete, uspješna, kao i da postoji prostor za njeno unapređenje razmjenom informacija, dobrih praksi i iskustava.

Ovom prilikom direktoru Policije Srbije Vladimiru Rebiću uručeno je priznanje Srebrni reljefni amblem SIPA-e kao znak zahvalnosti za dosadašnju saradnju.