BiH

Granična policija

Vraćao se u BiH pa uhapšen na granici zbog ratnog zločina

31/08/2020
Foto: Ilustracija

Ovo lice je kontrolisano juče na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prelazu Gradiška i predato je službenicima Sudske policije Banja Luka

Službenici Jedinice granične policije Gradiška lišili su slobode lice čiji su inicijali V.D. (50), državljanina BiH i Slovenije, kojeg potražuje Osnovni sud u Prnjavoru zbog krivičnog djela ratni zločin protiv civilnog stanovništva.

Ovo lice je kontrolisano juče na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prelazu Gradiška i predato je službenicima Sudske policije Banja Luka, saopšteno je iz Granične policije.

Istog dana, prilikom izlaska iz BiH na prelazu Šepak uhapšena je M.Ž. (42), državljanka Srbije za kojom je Policijska uprava Zvornik raspisala potragu zbog krivičnog djela teška krađa. Ona je predata službenicima Policijske uprave Zvornik.

Službenici Jedinice granične policije Trebinje juče su lišili slobode lide I.D. (34) jer je ustanovljeno da je za njim Policijska uprava Gračanica raspisala potragu zbog krivičnog djela oštećenje tuđe stvari. Ovo lice je kontrolisano na izlasku iz BiH na prelazu Zupci i predato je službenicima Policijske uprave Gračanica.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.