Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U posjeti bih

Vučić iz Mrkonjić Grada poručio da je “srpski narod nedjeljiv”, obratio se i učenicima (FOTO)

vucic

On je posebno zahvalio članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku koji je, kako je rekao, želio da danas bude domaćin, iako mu je juče preminuo otac

Srbijanski predsjednik  Aleksandar Vučić rekao je da je uvijek sretan kada dođe u Republiku Srpsku i kada je sa srpskim narodom, naglasivši da je “srpski narod jedinstven i nedjeljiv, te da su svi pokušaji podjele nemogući”.

Nakon obilaska Mašinske škole u Mrkonjić Gradu, kao i školske biblioteke zajedno sa zvaničnicima RS-a, članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom i predsjedavajućim Vijeća ministara Zoranom Tegeltijom, Vučić je rekao da će pomoć Srbije ovoj školi iznositi oko 300.000 eura.

“Moći ćete da nabavite CNC mašinu za Mašinsku školu, koja je veoma važna. Gdje god smo kupovali ove CNC mašine, stranci su gledali da tu naprave fabrike jer su imali dobre i obučene radnike. Mi smo spremni da pomažemo i dalje, da nabavljamo računare za Gimnaziju i to ćemo i nastaviti”, rekao je Vučić.

U obraćanju učenicima predsjednik Srbije je rekao da je važno da budu vrijedni, marljivi, pošteni i odgovorni prema svojim porodicama, rekao je Vučić zahvalivši svima na toploj dobrodošlici.

On je posebno zahvalio članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku koji je, kako je rekao, želio da danas bude domaćin, iako mu je juče preminuo otac.