BiH

predsjednik srbije u posjeti bih

Vučić postao počasni građanin Mrkonjić Grada: “Imate crno na bijelo da vas volimo”

29/01/2020

Aničićeva je zahvalila Vučiću za današnju posjetu, te posebnu zahvalnost uputila stanovnicima Mrkonjić Grada koji su, kako je naglasila, pokazali ljubav i dobrodošlicu predsjedniku bratske Srbije

Skupština opštine Mrkonjić Grad donijela je odluku o dodjeli Povelje počasni građanin predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, rekla je načelnica ove lokalne zajednice Divna Aničić.

“Našalila sam se i rekla: `Predsjedniče, danas imate i crno na bijelo da Vas Mrkonjić Grad voli i da ste ovdje uvijek dobrodošli`”, rekla je Aničićeva novinarima u Mrkonjić Gradu nakon sastanka entitetske predsjednice Željke Cvijanović i člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Aničićeva je zahvalila Vučiću za današnju posjetu, te posebnu zahvalnost uputila stanovnicima Mrkonjić Grada koji su, kako je naglasila, pokazali ljubav i dobrodošlicu predsjedniku bratske Srbije.

“Predsjednik Srbije je obećao pomoć našem srednjoškolskom centru, Domu zdravlja”, naglasila je Aničićeva.

Prema riječima Aničićeve, danas su ustanovljeni principi pomoći privrednicima, što joj je posebno drago.

“Predlažem da Mrkonjić Grad bude pilot-projekat opština jer mi takav sistem podrške našim privrednicima imamo od 2004. godine”, rekla je Aničićeva.

Sastanku su prisustvovali i predsjednik Narodne skupštine Nedeljko Čubrilović, entitetski premijer Radovan Višković, predsjedavajući Vijeća ministara Zoran Tegeltija i rukovodstvo opštine.

Komentari

Autor: Srna

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.