BiH

Poslanik u NSRS

Vukanović: Čudi me da je Dodik doveo harmonikaša kad već ima jednog u Predsjedništvu – Tegeltiju

18/10/2021

I činjenicu poražavajuću, za sve Srbe u Republici Srpskoj i BiH, da smo jednu ovakvu devijantnu ličnost koja je potpuno izgubila kontakt sa sobom, izabrali za člana Predsjedništva BiH

Milorad Dodik, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, danas je nastavio ponižavati državu i njene institucije dovodeći harmonikaša u zgradu Predsjedništva BiH. Narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović, za N1 je kazao, da osjeća stid kad gleda koga su građani izabrali za člana Predsjdništava BiH i da ih iz dana u dan sramoti, te nanosi ogromnu štetu poslije koje će oporavak trajati dugo.

“Čudi me da je Dodik dovodio harmonikaša. On već ima dobrog harmonikaša u Predsjedništvu, koji svakako ništa ne radi, osim što piše tweetove. Mislim na Milana Tegeltiju, bivšeg predsjednika VSTS-a, koji se javnosti hvalio kako svira dobro, i objavljivao je snimke kako svira harmoniku. Pa me čudi kako je trošio pare, ali svakako se radi o narodnom novcu”, kazao je Nebojša Vukanović.

Ako su ovo Tegeltijini krajnji dometi savjetovanja, i da ovo radi Dodik, istaknuo je Vukanović, onda je bolje da nema ni jednog savjetnika.

“Na žalost, ovo je slika propale države i društva u kojem živimo, da se ovako devijantno ponaša jedan čovjek koji obnaša tako visoku dužnost. Da prvo zaplaši građane sa teškim blokadama, kasnije separatizmom i tenzijama koje lako mogu izmaći kontorli, a onda kao nekakav ludak dođe u Predsjedništvo i pjeva pjesme, misleći da je neka velika Srbenda koji je pred obezbjeđenjem na harmonici svirao srpske pjesme. To je njegov krajnji domet srbstva i patriotizma, jadnog i nesretnog koji je razorio srpski narod sa one strane Drine”, poručio je Vukanović.

Istaknuo je i da je tužan, te osjeća stid kad njega gleda.

“I činjenicu poražavajuću, za sve Srbe u Republici Srpskoj i BiH, da smo jednu ovakvu devijantnu ličnost koja je potpuno izgubila kontakt sa sobom, izabrali za člana Predsjedništva BiH i da nas iz dana u dan sramoti i nanosi ogromnu štetu poslije koje će nam trebati dugo da se oporavimo”, zaključio je Vukanović.

 

Komentari

Autor: N1

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.