Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kritike za dodika

Vukanović: Nakon svakog sastanka sa Amerikancima mali Baja(zit) sve ponizniji

vukanovic dodik

Kako Vukanović dalje navodi u svom blogu, Dodik se poslije sastanka sa Amerikancima “zakleo na vjernost i odanost svojim mentorima koji su ga doveli i održali na vlasti, te zatražio oprost što je nekad malo više nestašan nego što oni mogu da trpe”

“Poslije svakog sastanka sa Amerikancima i strancima Mali Baja(zit) je sve ponizniji i poslušniji, sve je više borbe za otadžbinu Bosnu i Hercegovinu i njenu funkcionalnost i zaklinjanja da smo ga svi pogrešno čuli i razumjeli jer se on navodno nikada nije zalagao za nezavisnu i samostalnu Republiku Srpsku”, poručio je Nebojša Vukanović, poslanik u NSRS-u.

Kako Vukanović dalje navodi u svom blogu, Dodik se poslije sastanka sa Amerikancima “zakleo na vjernost i odanost svojim mentorima koji su ga doveli i održali na vlasti, te zatražio oprost što je nekad malo više nestašan nego što oni mogu da trpe”.

– Poslije samo mjesec dana borba za povratak Vojske Republike Srpske pretvorila se u inicijativu za smanjenje broja vojnika u Oružanim snagama BiH. Od ranije najavljenih blokada kasarni i granice – ni traga, ni glasa, poručuje Vukanović.

Vukanović dalje tvrdi da je sada još jasnije zašto se odustalo od od Posebne sjednice i izmjene seta zakona, koje su bile najavljene za početak novembra.

– Mali Baja(zit) nije krio strah zbog sankcija, jer se previše zaigrao i prešao crvenu liniju. Jasno je i danas pokazao da je spreman da trguje Republikom Srpskom, njenim narodom i resursima, kako bi kupio vrijeme i produžio crne godine svoje tiranije, tvrdi Vukanović, zaključujući da je “car go, a sloboda tako blizu”.