Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

poslanik u nsrs

Vukanović pokazao “uspomenu” na otpor i prvo hapšenje

vukanovic (1)

“Ako nema pravde za narod, nek nema mira za vlast. Ja sam radio najsvetiju ljudsku dužnost tako što sam stao za vrat najvećoj mafiji koju predvode predsjednici Osnovnog i Okružnog suda u Trebinju”

Pripadnici Policijske uprave Trebinje u ponedjeljak ujutro  uhapsili su poslanika u NSRS iz Trebinja Nebojšu Vukanovića.

Vukanović je uhapšen ispred bašte hotel „Platani“ u centru Trebinja, kada je snimao svojim telefonom predsjednike Osnovnog i Okružnog suda Milana Bosića i Bojana Stevića.

Pripadnici Policijske uprave Trebinje su Vukanoviću stavili lisice na ruke, te ga u policijskom vozilu sproveli u zgradu policije Trebinje.

Istog dana pušten je na slobodu.

Vukanović se tom prilikom obratio novinarima i okupljenim građanima ispred Policijske stanice Trebinje i poručio da će stati u kraj, kako kaže, najvećoj kriminalnoj grupi u Trebinju.

“Ako nema pravde za narod, nek nema mira za vlast. Ja sam radio najsvetiju ljudsku dužnost tako što sam stao za vrat najvećoj mafiji koju predvode predsjednici Osnovnog i Okružnog suda u Trebinju”, kazao je, između ostalog, Vukanović.

Danas se oglasio i na društvenim mrežama, te kako je napisao, pokazao “uspomenu na otpor i prvo hapšenje”.