Govor u Skupštini RS

Vukanović: Sve ste uništili, kuga vam nije ravna! Sprda se čitav svijet s nama (VIDEO)

vukanovic

Vukanović je govorio koliko je pogubna politika SNSD-a, kazavši kako je Milorad Dodik uništio Republiku Srpsku, narod i društvo, više nego epidemije kuge kroz istoriju

Narodni poslanik Nebojša Vukanović na sjednici Narodne skupštine RS-a održao je još jedan kritički govor usmjeren ka aktuelnoj vlasti u entitetu.

Vukanović je govorio koliko je pogubna politika SNSD-a, kazavši kako je Milorad Dodik uništio Republiku Srpsku, narod i društvo, više nego epidemije kuge kroz istoriju.

„Bio sam nedavno u Rudom, i taj projekat je doživio takav kolaps da je hotel zatvoren. Nije napravljen ni prilazni put, ni revidiran projekat. Rašid Serdarov je samo jedan od lažnih investitora kojima zamajavate javnost. Ja vas molim bar malo da se uozbiljite“, započeo je izlaganje poslanik Vukanović.

„Nedavno je došao jedan prevarant koji se sastao da Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović, predstavljao se kao vijetnamski milijarder. Ispostavilo se da je to neka nesreća koja je u Photoshopu obradila slike. I bila je dovoljna samo jedna takva slika da ispadne kako se slikao sa Obamom i Angelom Merkel, pa da vi njega primite“, nastavio je Vukanović i dodao:

„Zamislite na šta je spala Republika Srpska, da vi primate prevaranta čija firma u Njemačkoj ima promet 2.500 eura, i prestavljate ga kao strateškog investitora u Bratunac. Ima li iko ozbiljan u toj vladi da vam provjeri s kim se sastajete? Sprda se čitav svijet s nama“, kazao je Vukanović.

Na koncu, u potpunoj tišini skupštinske dvorane, Vukanović je u kritikama na račun Dodikovog režima otišao do kraja.

„Ovo je mafijaški i nakaradni sistem, sve se dogovara u četiri oka i samo gledate kako ćete kroz lažne investicije opljačkati narod. Sve ste uništili, kuga vam nije ravna, gori ste od ijednog okupatora u prošlosti. Nađite mi jednu firmu koja posluje pozitivno…“, kazao je Vukanović.

Kompletno izlaganje možete pogledati u priloženom videu.