Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vukota Govedarica u Ugljeviku: Vjerujem u pobjedu

BiH

Угљевик – СДС – приступнице за нове

Predsjednik Srpske demokratske stranke /SDS/ Vukota Govedarica prisustvovao je večeras potpisivanju pristupnica 80 novih članova ove stranke u Ugljeviku i poručio mladima da uvijek treba da imaju na umu da su članovi državotvorne stranke koja je stvorila Republiku Srpsku.

On je rekao da je ponosan na mlade ljude koji vjeruju u politiku SDS-a i dodao da vjeruje kako će ova politička organizacija donijeti promjene u RS.

“U SDS-u imamo plejadu ljudi sa bogatim iskustvom i znanjem, a potrebni su nam i mladi ljudi, iskreni rodoljubi, puni energije, koji žele da rade i stvaraju za Republiku Srpsku”, poručio je Govedarica.

Kao primjer najboljih u stranci on je naveo načelnika Ugljevika Vasilija Perića i gradonačelnika Bijeljine Miću Mićića.

“U Republici Srpskoj dolaze bolji dani, jer dolazi novo vrijeme za nove ljude, zajedničkim snagama doći ćemo do promjene i vjerujem u pobjedu”, zaključio je Govedarica.

Dobrodošlicu novim članovima stranke poželio je predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Vasilije Perić, koji je naveo da je SDS najzaslužnija za opstanak srpskog naroda na prostoru Republike Srpske i da je 20 godina na vlasti u Ugljeviku.