BiH

Za Rešidata i Suljagića uposlenici KJKP Vodovod su stoka

21/09/2015

Samer Rešidat, kantonalni ministar kulture i sporta, ponovo je dospio u centar pažnje, ali ne zbog dobrog poteza na ministarskoj funkciji. U tome mu je pomogao član predsjedništva Demokratske fronte, Emir Suljagić, inače njegov stranački kolega, javlja N1.

Glavni grad BiH, tj. centar grada, prethodnih dana imao je problema sa vodosnadbijevanjem zbog kvara, a svi građani Sarajeva već dugo vremena žale se na redukcije vode u noćnim satima.

Evidentno je da problem postoji i da najviše ispaštaju građani.

Emir Suljagić, koji je više puta uzburkao javnost pisanjem na Twitteru, jučer je “izvukao” Rešidatov status koji je objavljen 28. juna 2014. godine. U to vrijeme Samer Rešidat nije bio ministar, ali može se pretpostaviti da i dalje dijeli isti stav.

“E koja su stoka ovi iz vodovoda pa to je nevjerovatno. Goli otok je Rajsko ostrvo gdje bi ja njih poslao… Fuj!!!”, poručio je Rešidat na društvenoj mreži.

Suljagić je prokomentarisao njegov status na sljedeći način: “Ponekad ipak treba birati riječi, ali mi je drago da i naši ministri u Vladi KS dijele moj stav o snabdjevanju vodom.”

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.