BiH

poznat dnevni red

Zasjeda Skupština RS-a, o vraćanju nadležnosti na entitet neće biti ni riječi

24/11/2021

Poslanici će razmatrati nacrte zakona o kulturnim dobrima, o međubankarskim naknadama kod platnih transakcija na osnovu platnih kartica, te o izmjenama i dopunama Zakona o unutrašnjem platnom prometu

Narodna skupština RS (NSRS) razmatraće danas prijedloge zakona o društvenom preduzetništvu Republike Srpske, o dopuni Zakona o Fondu za razvoj i zapošljavanje, te o izmjenama i dopunama Zakona o Penzijskom rezervnom fondu Republike Srpske.

Na dnevnom redu sjednice su i prijedlozi zakona o izmjenama i dopunama Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske, o izmjenama i dopunama Zakona o ribarstvu, o obrazovanju odraslih, te o muzejskoj djelatnosti, saopšteno je iz Narodne skupštine RS-a.

Poslanici će razmatrati nacrte zakona o kulturnim dobrima, o međubankarskim naknadama kod platnih transakcija na osnovu platnih kartica, te o izmjenama i dopunama Zakona o unutrašnjem platnom prometu.

Biće razmatran i konsolidovani izvještaj o izvršenju Budžeta RS u prvom polugodištu ove godine, izvještaj Komiteta za koordinaciju nadzora finansijskog sektora RS za 2020. godinu, te izvještaj o izvršenju plana rada i finansijskog plana Fonda za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost za prošlu godinu.

Sjednica će početi poslaničkim pitanjima i odgovorima, odnosno “Aktuelnim časom”.

Početak sjednice zakazan je za 10.00 sati.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.