Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ubistvo u tuzli

Amra tražila da pijani inspektor i društvo napuste kafić, on odbio i upucao je

amra kahrimanovic sydney
FOTO: Facebook
Amra Kahrimanović svirepo ubijena ispred svog kafića

Elvis Ćustendil, policajac iz Tuzle hicima iz pištolja usmrtio je suvlasnicu tuzlanskog kafića “Sydney” Amru Kahrimanović. U nju je ispalio više hitaca i Amra Kahrimanović je preminula na licu mjesta.

Ćustendil je potom pobjegao, a brzom intervencijom Specijalne jedinice MUP-a TK, uhapšen je u blizini zgrade u kojoj je živio.

Ćustendil zvao policiju

Elvis Ćustendil nije bio na dužnosti kobne noći, piše Avaz. U lokal je došao s prijateljima s kojima je pio. Sat prije ubistva desio se incident u lokalu, zbog čega je pozvao policiju jer je jedan od njegovih prijatelja s kojima je sjedio, narušao javni red i mir.

Nakon što je policija izvela problematičnog gosta, Ćustendil i ostatak društva su nastavili piti.

Zbog intervencije policije u kafiću, uposlenica je pozvala Kahrimanović da dođe na posao, što je ona i učinila.

Kahrimanović je, kako su naveli očevici, zahtijevala od gostiju da napuste lokal, tražeći da plate šta su popili i da idu. No, Ćustendil, koji je bio česti gost ovog lokala i dolazio tu navodno upravo zbog Amre Kahrimanović, to je odbio. Nakon toga, došlo je do prepirke između nesretne žene i policajca. U jednom trenutku Ćustendil je izvadio pištolj i ispalio više metaka u nesretnu ženu.

Ubistvu svjedočili gosti u uposlenici

Kada je vidio šta je uradio pobjegao je iz tržnog centra. Brutalnom ubistvu svjedočili su ostali gosti i radnica lokala.

Navodno je Ćustendil mjesecima dolazio u lokal zbog Kahrimanović, što tvrde brojni svjedoci.