Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

policiji prijavljen incident

ATV: Potraga za načelnikom Han-Pijeska, osumnjičen da je pretukao Merseda Trbića

djuric1 (1)

Kako banjalučka ATV javlja, pozivajuću se na svoje izvore, napadač je Slobodan Đurić načelnik opštine Han-Pijesak, koji se prema istom izvoru, trenutno nalazi u bjekstvu

Oko pet minuta iza ponoći u Policijsku stanicu Vlasenica prijavio se Mersed Trbić iz Sarajeva. On je naveo, da ga je u mjestu Bajrin kamen, Vlasenica, NN lice sustiglo sa vozilom beogradskih registarskih oznaka, koje je potom udarilo u njegovo vozilo “Reno”, izvuklo ga vani i udarcima rukama i nogama nanijelo teške tjelesne povrede (konstatovano u UKC Tuzla), javlja ATV.

Kako banjalučka ATV javlja, pozivajuću se na svoje izvore, napadač je Slobodan Đurić načelnik opštine Han-Pijesak, koji se prema istom izvoru, trenutno nalazi u bjekstvu.

Prema opisu povrijeđenog lica, vozilo odgovara njegovom, a video nadzor na području opštine je potvrdilo kretanje Đurićevog vozila u navedenom pravcu, objavila je ATV na svom online izdanju.

Miljan Bobar, portparol Policijske uprave Zvornik, navodeći incijale napadača i oštećenog, potvrdio je da se dogodio nemili događaj.

– Pet minuta nakon ponoći prijavljeno je da je na nepoznato lice s nepoznatim vozilom sustiglo lice incijala M. T., koji je upravljao Renaultom, nakon čega je zaustavio vozilo i fizički ga napalo. Povrijeđeni je zbrinut u Dom zdravlja Vlasenica, nakon čega je upućen u Zvornik, a nakon čega je prevezen u Univerzitetski klinički centar Tuzla na daljne zbrinjavanje. Policijski službenici su poduzimajući određen istražne mjere i radnje utvrdili da postoji osnovana sumnja da se u vezu sa navedenim događajem može deovesti lice incijala S. Đ. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, koji je rekao da navedeni događaj ima obilježja krivičnog djela teška tjelesna povreda i izazivanje opasnoti. Policijski službenici nastavljaju daljni rad na pronalasku osumnjičenog lica i vozila kojim je upravljao – kazao je Bobar.

Nezvanična verzija incidenta

Prema nezvaničnim informacijama, motiv za napad je bizaran – svađa u saobraćaju.

Trbić je vozeći Renault Twingo pokušao da prestigne terenac Ford koji je vozio Đurić, što se njemu navodno nije svidjelo, piše Dnevni avaz.

Đurić je prvo terencem popriječio put Trbiću, koji je uspio okrenuti vozilo te se dao u bijeg. Đurić je zatim krenuo za njim, te ga je sustigao i izgurao s ceste, a potom izvukao iz vozila i brutalno pretukao.